Memorial bags


Nelia Bags & Things heeft een breed assortiment aan tassen en accessoires omdat in haar visie ieder materiaal vraagt om een andere aanpak en verwerking. Bovendien wil Nelia de vrijheid behouden producten te creëren die per toeval ontstaan. De diversiteit van producten en activiteiten van Nelia Bags & Things zorgt voor veel afwisseling wat leidt tot creatieve groei.

  Atelier.jpg


Vaste componenten in het assortiment zijn:

De tassen van Nelia Bags & Things zijn onderverdeeld in 3 collecties:
The Artist Collection; een zeer onderscheidende lijn tassen met de specifieke 'touch van Nelia' waarbij de nadruk ligt op het samenspel van vorm, kleur en materiaal.

Classic Collection; tassen met een als uitgangspunt: 'Less is more'; deze lijn heeft een klassieke uitstraling waarbij de prachtige materialen benadrukt worden door de eenvoud van de belijning.

Feelings Collection; tassen waarbij materiaal wordt hergebruikt en met emotionele toevoeging. Zoals de 'Memorial Bag'; een tas (naar keuze) waarin bijv. een kledingstuk van een dierbare verwerkt wordt in de voering.Ook de tassen gemaakt van oude PTT postzakken en oude fietsbanden vallen hieronder.

 
 
Welkom Over Nelia De collectie workshop Portfolio Atelier Contact
Nelia bags&things