Algemene verkoopvoorwaarden
Algemene verkoopvoorwaarden van Nelia Bags & Things, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 20151218 te Breda. Op alle leveringen en diensten van Nelia Bags & Things zijn de volgende verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing.


Prijzen: alle genoemde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.


Betaling: levering geschiedt tegen vooruit betaling door middel van overschrijving via bank- of girorekening. De betaling dient volledig binnen 7 werkdagen na de besteldatum te zijn voldaan. Wanneer de betalingstermijn wordt overschreden behoudt Nelia Bags & Things zich het recht voor om de bestelde producten weer vrij te geven voor verkoop.


Retourzendingen: wanneer u niet tevreden bent over een artikel heeft u het recht om deze binnen 7 dagen na ontvangst te retourneren. De verzendkosten zijn voor rekening van de koper en het artikel moet ongedragen, in dezelfde staat zijn als deze is verzonden en in de originele verpakking worden geretourneerd. Bij onvoldoende gefrankeerde pakketen worden verzendkosten in mindering gebracht op de creditering.


 
Welkom Over Nelia De collectie workshop Portfolio Atelier Contact
Nelia bags&things